50 Shades of Grey

Fall/Winter Fashion Trend: 50 Shades of Grey

1:23 μ.μ.


Το γκρι πρωταγωνιστεί στα πιο εντυπωσιακά σύνολα!

Το γκρι είναι ένα χρώμα που πολλές γυναίκες το αγαπάνε για να το έχουν στο στυλ τους. Είναι κλασσικό, εύκολο να το συνδυάσεις.

Οι αποχρώσεις του γκρι είναι πολλές και γι αυτό μπορούν να ικανοποιήσουν το προσωπικό στυλ κάθε γυναίκας. Έτσι, από το σκούρο γκρι μέχρι το baby γκρι χρώμα,ένα παλτό μπορεί να συνοδεύσει το casual look με το cozy πουλόβερ, το τζιν παντελόνι και τα sneakers σας και για οffice look. Όσο για την απόχρωση του γκρι, αν θέλετε μία πιο casual εμφάνιση, προτιμήστε το ανοιχτό χρώμα στο παλτό σας ενώ για τη βραδινή έξοδο επιλέξτε το πιο σκούρο γκρι-ανθρακί.
Επίσης ένα γκρι t-shirt όπου μπορείτε να το φορέσετε με τα πάντα ! Σε καθημερινά σύνολα από το πρωί μέχρι το βράδυ (συνδυάζοντας το με εντυπωσιακά αξεσουάρ) . Έτσι, φορέστε το γκρι t- shirt με το denim 'η το military jacket σας ή ένα cozy μάλλινο πουλόβερ για ένα άνετο και στιλάτο casual outfit.
Ένα ακόμη trend του φθινοπώρου είναι τα jeans στην γκρίζα απόχρωση τους , όπου φέτος θα αντικαταστήσει το μαύρο. Ή μπορείτε να κάνετε έλα TOTAL GREY OUTFIT που σίγουρα θα εντυπωσιάσει και αν τα συνδυάσετε σωστά δεν θα φανεί υπερβολικό !
Γκρι πουλόβερ, ζακέτες, αξεσουάρ, κασκόλ, σκουφάκια, παπούτσια,...







 
















You Might Also Like

0 σχόλια