coat

Wear your colorful winter coat

7:26 μ.μ.


Βάλτε χρώμα στη εμφάνιση σας ακόμα και αν είναι χειμώνας, φορώντας ένα υπέροχο χρωματιστό πανωφόρι και κάντε στην άκρη το μουντό τοπίο της εποχής αυτής. Όπως παρουσίασαν και πολλοί γνωστοί οίκοι μόδας. 
Για παράδειγμα οι Alexander Mc Queen και Jil Sander, τα πολύχρωμα παλτό θα αποτελέσουν μια κυρίαρχη τάση μόδας και φέτος. Μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες από το πρωί μέχρι και την βραδινή σας έξοδο, ανάλογα με το υπόλοιπο σύνολο. 
Μια πολύ καλή επιλογή και πολύ εύκολη είναι ένα total black look με ένα έντονο χρωματικά παλτό, ημίπαλτο, κάπα ή μπουφάν. Εσείς το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να βρείτε το κατάλληλο στυλ για τον δικό σας σωματότυπο.
 Ένας ακόμη πολύ ωραίος συνδυασμός για ένα χρωματιστό πανωφόρι είναι το jean, το αγαπημένο παντελόνι που φοριέται όλες τις ώρες και δεν λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ντυθείτε λοιπόν σε ένα πιο casual ύφος και φορέστε και πάλι το έντονο χρωματικά παλτό σας, συνδυάζοντας το με μια λευκή ή αντίστοιχου χρώματος μπλούζα. 
Επίσης, μπορείτε να τα συνδυάσετε με μια υπέροχη φούστα, αναλόγως πάντα και με το ύψος του παλτού σας.
 Όσον αφορά τα παπούτσια σας, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επιλογή, αφού μπορούν να φορεθούν τόσο με ίσα, όσο και με τακούνια, σε στυλ μπότας, μποτάκια ή με μια απλή μπαρέτα.


 

















You Might Also Like

0 σχόλια